Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011

Masa rotundă consacrată conflictului transnistrean la Bruxelles, la Chișinău începe festivalul Anim'est, reuniune consacrată viitoarelor extinderi ale UE la Bratislava.

La Bălți are loc semnarea Acordului de finanţare dintre Republica Moldova şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) în vederea realizării proiectului „Sistemul termoenergetic al mun. Bălţi (S.A. „CET-Nord”)”. La eveniment participă prim-ministrul Iurie Leancă.

La cinematograful Odeon din Chișinău începe festivalului de film animat Anim’est.

La European Policy Center, un institut din Bruxelles, are loc o masa rotundă de experți consacrată problematicii conflictului transnistrean. Participă și ambasadorul moldovean la Bruxelles, Mihai Gribincea.

La Bratislava are loc o importantă reuniune consacrată viitoarelor extinderi ale UE. Participă miniștrii de externe din țările Grupului de la Vișegrad, adică Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria, oficiali austrieci și din țările vest-balcanice, precum și noua șefă a politicii externe a UE, Frederica Mogherini.

XS
SM
MD
LG