Linkuri accesibilitate

Reuniunea Consiliului coordonator al misiunii UE de asistență la graniță în Moldova și Ucraina, întâlnirea miniștrilor de externe din CSI la Minsk.

Curtea Constituțională examinează sesizarea deputaților PCRM privind contestarea efectelor ratificării Acordului de Asociere RM-UE.

În capitală are loc cea de-a 23-a Reuniune a Consiliului Coordonator al Misiunii Uniunii Europene de Asistenţă la Frontieră în Moldova şi Ucraina. La eveniment participă Pirkka Tapiola, șeful Delegaţiei UE în Republica Moldova; Michael Scanlan, șeful Misiunii OSCE la Chișinău; Francesco Bastagli, șeful Misiunii EUBAM și viceministrul de Externe, Iulian Groza.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, face o vizită de monitorizare pe șantierele de reabilitare a drumurilor din sudul Moldovei.

La Minsk este programată întâlnirea miniștrilor de externe din CSI în ajunul unui summit al organizației, care se va ține tot în capitala R. Belarus.

Crimeea anexată de Rusia de la Ucraina ar urma să-și aleagă astăzi un nou lider prin votul așa-numitului „Consiliu de Stat”.

La Stockholm va fi anunțat câștigătorul premiului Nobel pentru literatură.

XS
SM
MD
LG