Linkuri accesibilitate

Forumul minorităţilor etnice din Republica Moldova, referendum legat de independență în Scoția, președinitele Ucrainei Petro Poroșenko în vizită la Washington.

Forumul minorităţilor etnice din Republica Moldovainău, are loc Forumul minorităţilor etnice din Republica Moldova, organizat de Biroul Relaţii Interetnice, sub patronajul președintelui Parlamentului, Igor Corman.

Asociația Promo-LEX și Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă organizează o conferință despre rezultatele reformelor din justiție, după trei ani de la demararea strategiei de reforme.

Locuitorii Scoției sunt așteptați astăzi la urne să decidă la referendum dacă Scoția devine independentă.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko vizitează astăzi Statele Unite, după o escală în Canada. La Washington, Poroșenko a fost invitat de Congres să rostească un discurs.

La New York, urmează să reînceapă astăzi convorbirile între șase puteri internaționale și Iran pentru ajungerea la un acord permanent în chestiunea controversatului program nuclear iranian.

Parlamentul European are pe agenda ședinței de astăzi dezbaterea persecuțiilor din Azerbaidjan împotriva apărătorilor drepturilor omului.

XS
SM
MD
LG