Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Moldova se află în prag de alegeri: Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova organizează o dezbatere publică cu tema „Cadrul de reglementare şi asigurare a alegerilor parlamentare 2014: garanţii, inovaţii, provocări şi pericole”. Participă vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale, Ştefan Urâtu; directorul executiv al Centrului de Tineret „Pligrim-Demo” din Comrat, expertul Mihail Sirkeli; directorul executiv al Asociaţiei pentru Democraţie Participativă ADEPT, expertul permanent al proiectului, Igor Boţan.

Fundaţia germană Friedrich-Ebert-Stiftun împreună cu Ministerul de Externe organizează a doua ediţie a Forumului anual de Dezbateri despre integrarea europeană a Republicii Moldova.

Centrul de Informare şi Documentare NATO şi Centrul de Investigaţii Jurnalistice invită la un nou club de presă cu tema: „Parteneriatele NATO şi Republica Moldova”, în timp ce Liga Tineretului Rus organizează o acţiune de protest la Ministerul Apărării împotriva participării militarilor moldoveni la un exerciţiu multinaţional din Ucraina

PCRM organizează o conferinţă de presă, dar tema nu este anunţată.

Centrul pentru Jurnalism Independent prezintă a cincea ediţie a Indicelui Libertăţii Presei

La Strasbourg, Parlamentul European va dezbate şi vota Acordul de Asociere, inclusiv cel de Liber Schimb, cu Ucraina. Printre vorbitori, comisarul pentru comerţ De Gucht, care recent a negociat cu Kievul şi Rusia amînarea punerii în practică a Acordului de Liber Schimb până anul viitor în decembrie.

La New York începe a 69-a sesiune a Adunării Generale ONU.

XS
SM
MD
LG