Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Un contingent al Armatei Naţionale, format din peste 40 de militari, va participa de astăzi la manevrele NATO „Rapid Trident” din vestul Ucrainei.

Ministerul Justiţiei organizează o conferinţă de presă la care va explica cum va fi folosită noua tranşă din creditul de 60 milioane de euro, oferit de Uniunea Europeană pentru reforma justiţiei. Vor participa ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, şi şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola.

Asociaţia Promo-LEX şi Fundaţia Stefan Bathory (Polonia) organizează o dezbatere despre finanţarea partidelor şi a campaniei electorale în ajunul alegerilor parlamentare de la 30 noiembrie 2014.

Tot astăzi, a anunţat președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Iurie Ciocan, Ministerul Justiţiei va prezenta lista partidelor legal înregistrate, care vor putea participa în alegerile generale din noiembrie.

La Strasburg începe sesiunea plenară a Parlamentului European, la care va fi examinată noua Comisie Europeană propusă de Jean Claude Juncker.

Franţa găzduieşte o reuniune internaţională legată de criza din Irak şi ofensiva miliţiilor islamiste extremiste din organizaţia Statului Islamic.

Humar Rights Watch dă publicităţii un raport despre situaţia copiilor cu disabilităţi din orfelinatele ruseşti.

În lume este serbată Ziua Internaţională a Democraţiei.

XS
SM
MD
LG