Linkuri accesibilitate

Moldova și Turcia semneaz acordul de liber-schimb, Jose Manuel Barroso şi Štefan Füle la Kiev, a 11-a ediţie a reuniunii anuale despre Ucraina.

Preşedintele Parlamentului Igor Corman participă la Conferinţa Europeană a preşedinţilor de Parlament, organizată la Oslo, în Norvegia/.

Ministrul economiei, Andrian Candu, şi omologul său turc Nihat Zeybekci, semnează Acordul de Liber Schimb dintre cele două state.

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, William H. Moser, vizitează şcoala din satul Corlăteni, raionul Râşcani, modernizată cu fonduri americane.

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi comisarul pentru extindere Stefan Fule sunt aşteptaţi la Kiev.

Înainte de Kiev, Barroso va fi la Budapesta, pentru convorbiri cu premierul ungar Viktor Orban despre

La Ialta începe a 11-ea ediţie a reuniunii anuale despre Ucraina, organizată de „YES” centrul de diplomaţie publică, înfiinţat în 2004 de omul de afaceri Victor Pinciuk pentru a promova interesele Ucrainei şi ale ţărilor din Europa de Est. Anul acesta, lucrările sunt prezidate de preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, de preşedintele Estoniei Toomas Ilves şi de preşedintele Parlamentului European Martin Schultz.

Preşedinţii Rusiei, Chinei şi Iranului se întîlnesc la Duţanbe, în cadrul summitului Organizaţiei pentru Cooperare de la Şanghai.

La Moscova, încep discuţiile ruso-americane legate de respectarea acordului de reducere a armamentului din 1987.

XS
SM
MD
LG