Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011

PC Reformator își lansează campania electorală, intră în vigoare sanctiunile UE împotriva Rusiei, Tadjikistanul marchează 23 de ani de independenţă

PLDM şi-a lansat campania electorală dumincă, Partidul Democrat a început luni. Astăzi este rândul Partidul Comunist Reformator, care organizează o conferinţă la Ria Novosti pentru a-şi prezenta prezenta platforma. Partidul Comuniştilor organizează şi el o conferinţă de presă dar nu este clar dacă pe teme electorale.

Sanctiunile UE împotriva Rusiei intră în vigoare în timp ce la Milano are loc o reuniune informală a miniştrilor apărării din UE – ambele stau sub semnul crizei din estul Ucrainei.

Ministrul german de finanţe prezintă în Parlament bugetul pe anul viitor la care se vor uita cu atenţie toată ţările din zona euro: continuă sau nu Germania politica de austeritate ?

La Baku se încheie reuniunea de două zile a miniştrilor de externe şi ai energiei din ţările Parteneriatului Estic, la care Republica Moldova este reprezentantă de ministrul de externe Natalia Gherman.

Iar Tadjikistanul marchează 23 de ani de independenţă.

XS
SM
MD
LG