Linkuri accesibilitate

„În paginile revistei inserăm mesajele de felicitare la aniversarea armatei naţionale, a preşedintelui Nicolae Timofti, comandant suprem al forţelor armate , dar şi mesajul ministrului apărării, domnului Valeriu Troenco.

Un scurt bilanţ al armatei în acest an de instrucţie, în paginile revistei îl face comandantul armatei naţionale, generalul de brigadă, Igor Gorgan, în care vorbeşte ce s-a planificat la început de an şi cum au fost materializate planurile până în prezent.

Un material despre artileria armatei cu titlul Zelul războiului revine în forţă, publicăm în această ediţie de Oastea Moldovei, în care vorbim despre starea deplorabilă în care a ajuns la un moment dat artileria armatei, măsurile care s-au întreprins şi drept rezultat tragerile de succes de la Poligonul Bulboaca.

300 de km de responsabilitate este un articol în care vorbim despre testul profesionalismului în misiunea din Kosovo, a primului contingent de militari ai armatei naţionale. Venim cu detalii din activitatea acestui contingent care îşi finalizează mandatul şi urmează să revină în patrie, fiind înlocuit cu un al doilea contingent. Vorbim despre aprecierile partenerilor străine şi succesul acestei misiuni.”

XS
SM
MD
LG