Linkuri accesibilitate

Invitata rubricii este Mariana Raţă, redactor-şef adjunct al „Ziarului National”.

„Așa cum și-a obișnuit cititorii, Ziarul NAȚIONAL aduce în ediția print de mâine mai multe articole și editoriale interesante.

Citiți mâine, în Ziarul Național, de câte ori și cu ce scopuri s-a deplasat în acest an la Moscova liderul socialiștilor Igor Dodon.

Autoarea articolului, Raisa Lozinschi, face o paralelă între vizitele la Moscova ale lui Dodon și sancțiunile aplicate de Rusia statului nostru.

Dintr-o altă pagină a ediției print a Ziarului Național, aflați detalii din culisele dosarului Nataliei Abașkin, soția reprezentantului Gazprom în R. Moldova, reținută săptămâna trecută pentru contrabandă în proporții deosebit de mari.

Editorialistul Ziarului Național, Petru Bogatu, scrie despre vizita la Chișinău a vicepremierului rus Dmitri Rogozin.

„Deși le-a plefturit în ultimul hal, autoritățile moldovene au acceptat să-l primească pe Dmitri Rogozin. Mă întreb ce trebuia să li întâmple oare ca să refuze această întâlnire sadomasochistă?”, notează Bogatu, precizând că întâlnirea cu Rogozin, oricum ai suci-o, nu-i altceva decât o tentativă inconștientă de suicid politic.

Vasile Gârneț, un alt editorialist al Ziarului Național, a ales să se refere la interpreții care au cântat în ultimul timp la concertele de la Moscova organizate de Igor Dodon.

„Caruselul dezamăgirilor și trădărilor abia și-a pornit turațiile. Își va dezlega punga pentru interpreți și „tabăra europeană”. Să ofere tarife mai bune, că tarafuri se vor găsi”, crede Gârneț.

Dacă sunteți curioși să aflați ce daruri primesc miniștrii, premierul, deputații și președintele republicii, găsiți răspuns la această întrebare într-un alt articol din Ziarul NAȚIONAL întitulat „Cadouri pentru funcționari”.

Vedeți aici și cine a oferit cel mai scump cadou unui demnitar de la noi.

La fel de curios este și articolul despre fructul tropical neobișnuit cultivat în R. Moldova de un bărbat din s. Dubăsarii Vechi, momordica.

Ediția print a Ziarului NAȚIONAL poate fi găsită mâine în toate chioșcurile de presă din republică.”

XS
SM
MD
LG