Linkuri accesibilitate

Eugen Carpov şi Nina Ştanski se vor întâlni la Tiraspol, tensiunile din estul Ucrainei sunt discutate la Riga, preşedintele parlamentului din Cambogia începe o vizită de trei zile în Vietnam

Cu două săptămâni înainte de începerea anului şcolar, Chișinăul şi Tiraspolul vor relua marţi negocierile privind soarta şcolilor cu predare în limba română din regiunea transnistriană. Şefii celor două delegaţii, Eugen Carpov şi Nina Ştanski se vor întâlni la Tiraspol.

Cu o săptămână în urmă, Carpov s-a întâlnit cu noul șef al misiunii OSCE din Republica Moldova, Michael Scanlan pentru a discuta printre altele despre situația școlilor cu grafie latină.

Tensiunile din estul Ucrainei sunt discutate la Riga de cancelarul german Angela Merkel, care se va întâlni cu preşedintele Andris Berzins şi cu premierul Laimdota Straujuma.

Preşedintele parlamentului din Cambogia începe o vizită de trei zile în Vietnam şi se apropie aniversarea a 23 de ani de la tentativa de lovitură de stat, de pe 19 august, împotriva ultimului lider sovietic Mikhail Gorbaciov.

XS
SM
MD
LG