Linkuri accesibilitate

Vinificatorii moldoveni se întîlnesc cu ambasadorul american William Moser, Vladimir Putin își continuă vizita în Crimeea, Papa Francisc se află în Coreea de sud.

Vinificatorii moldoveni care au vizitat recent Statele Unite în căutare de piețe noi după embargourile rusești se întâlnesc la Chișinău cu ambasadorul american William Moser la o masă rotundă despre exportul peste ocean. La discuții va lua parte și ministrul agriculturii Vasile Bumacov care i-a însoțit pe vinificatori în vizita în Statele Unite.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin care se află în vizită în Crimeea anexată se întâlnește la Ialta cu deputații locali și de la nivel central, la întâlnire urmând să participe premierul Dmitri Medvedev, spicherul Dumei de Stat, Serghei Narâșkin și liderii fracțiunilor parlamentare. Aceasta este a doua vizită a lui Putin în Crimeea după anexarea regiunii de la Ucraina în luna martie.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen va susține o conferință de presă în Norvegia în compania premierului norvegian, Erna Solberg.

Papa Francisc începe o vizită de patru zile în Coreea de Sud.

Pakistanul sărbătorește Ziua Independenței, marcând 67 de ani de când a încetat să mai fie colonie britanică.

XS
SM
MD
LG