Linkuri accesibilitate

Iurie Leancă se întîlnește cu producătorii de fructe, secretarul general al NATO este așteptat la Kiev, ministrul american al apărării vizitează India.

Premierul Iurie Leancă se va întâlni cu producătorii de fructe, legume și conserve din nordul țării în orașul Edineț. Marți, principalii producători de conserve au cerut guvernului să le ușureze accesul la lichidități pentru a putea cumpăra de la fermieri legumele și fructele interzise în Rusia. Producătorii au mai cerut un sistem de compensare a riscurilor.

Banca Națională va da publicității în fața jurnaliștilor un nou raport despre rata inflației.

Secretarul general al Alianței Nord Atlantice Anders Fogh Rasmussen este așteptat la Kiev unde a fost invitat de președintele ucrainean, Petro Poroșenko.

La Frankfurt are loc ședința consiliului guvernator al Băncii Centrale Europene pe fundalul temerilor legate de criza din Ucraina și refacerea ezitantă a economiilor europene. Se așteaptă că autoritatea monetară a celor 18 țări care folosesc euro va da asigurări piețelor că poate oferi stimulente dacă situația se înrăutățește.

Ministrul american al apării Chuck Hagel vizitează India, pentru a purta convorbiri cu oficialii indieni despre interesele comune în regiunea Asia Pacific, în Afganistan, inițiativele de întărire a cooperării în domeniul apărării, inclusiv exerciții militare comune.

XS
SM
MD
LG