Linkuri accesibilitate

A început înscrierea la studii în România, se încheie luna sfântă musulmană Ramadan, astăzi se împlinesc 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial.

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu ţine o conferinţă de presă de bilanţ, despre situaţia economică şi politică a ţării în timp ce vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, prezintă în altă conferinţă de presă activitatea fracţiunii PLDM în actuala sesiune parlamenta

A început înscrierea la studii în România. Pentru anul de studii 2014-2015 , numărul burselor a fost redus la 5 mii faţă de 2013-2014, când România oferise 5.500 de burse.

În estul Ucrainei, experţii din Olanda, Australia şi Malaiezia aşteaptă acum o decizie a parlamentului de la Kiev care să le garanteze accesul liber în zona unde se află rămăşiţele avionului malaiezian de pasageri, prăbuşit cu peste o săptămână în urmă cu 298 de persoane la bord. În zona Doneţk au reizbucnit luptele între armata ucraineană şi separatişti pro-ruşi.

Ministrul de externe al Canadei începe o vizită oficială în China .

Se încheie luna Ramadan-ului cu aşa numita sărbătoare a zahărului, Eid al-Fitr.

Iar astăzi se împlinesc 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial. Europa Liberă marchează evenimentul o serie de materiale multimedia. Între altele, cărţi poştale de pe front, o colecţie privată prezentată pentru prima dată astăzi, pe pagina noastră de internet europaliberă.org

XS
SM
MD
LG