Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii este Raisa Răzmeriţă, reporter la „Ziarul de Gardă”.

„Mâine, în Ziarului de Gardă, aflați cum se pierd terenurile publice din municipiul Chișinău. Juriștii primăriei sunt acuzați că în zeci de dosare nu și-ar fi onorat obligațiile pentru care sunt plătiți.

Despre prevederile celor 11 legi care nu au fost dezbătute de către Legislativ și pentru care Guvernul și-a asumat răspundere, citiți la rubrica Actual.

În pagina Reporter Special vedeți de ce statul menține în paragină terenul fostului Stadion Republican, estimat de experți la 20 de milioane de euro. Tot în numărul de mâine aflați cine administrează hala de carne de la Piața Centrală, de ce accesul acolo este restricționat, dar și ce fac producătorii autohtoni cu roada după ce Federația Rusă ne-a impus un nou embargou.

Despre gravidele concediate în mod repetat de Air Moldova citiți un articol în pagina Reporter Special. La rubrica oameni, îl descoperim pe tânărul care oferă o viață nouă pentru fiarele vechi. Despre locul R. Moldova în Raportul Dezvoltării

Umane pentru 2014, citiți un interviu cu reprezentanții PNUD Moldova, în pagina Realitatea. Pe 29 iulie 2014 Ziarul de Gardă împlinește 10 ani de la lansare. Cu această ocazie, în pagina Exclusiv, publicăm mesajele cititorilor noștri, care ne-au fost alături timp de 10 ani.”

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG