Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011

Parlamentul de la Chișinău reia dezbaterile privind proiectul de lege despre combaterea extremismului, miniştrii de finanţe ai UE discută noi sancțiuni împotriva Rusiei, preşedintele Chinei începe un turneu în America Latină.

Parlamentul de la Chișinău reia dezbaterile privind proiectul de lege despre combaterea extremismului care propune împuterniciri sporite pentru Serviciul de Informații și Securitate. Prima lectură a fost întreruptă miercuri din cauza unei altercații între deputați.

Consiliul Naţional pentru Participare (CNP) Consiliul ONG, Coaliţia Civică pentru Alegeri Libere şi Corecte şi Alianţa Anticorupţie organizează o acţiune de stradă sub genericul „Numărătoarea inversă a angajamentelor nerealizate ale Guvernării” după care aceleaţi organizaţii deschid o expoziţie despre reprezentarea egală a femeilor şi bărbaţilor în partide.

…iar Partidul Socialiştilor va depune flori în faţa ambasadei Rusiei, în amintirea victimelor accidentului de metro de la Moscova.

La Bruxelles are loc reuniunea miniştrilor de finanţe ai Uniunii Europene care vor continua discuţiile despre posibile noi sancţiuni împotriva Rusiei dar şi despre ajutoarele la care se poate aştepta Ucraina.

Preşedintele Chinei începe un turneu în Brazilia, Argentina, Venezuela si Cuba în timp ce preşedintele Franţei, Francois Hollande pleacă în Coasta de Fileş.

XS
SM
MD
LG