Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău este programată pentru astăzi o conferință de presă a liderului opoziției comuniste, fostul președinte Vladimir Voronin.

Asociații de fermieri din Moldova vor anunța la Chișinău dacă și cum vor escalada protestele, în care cer printre altele dreptul de a procura combustibil la prețuri avantajoase.

Ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, își continuă misiunea diplomatică în Orientul Mijlociu. După ce ieri s-a întâlnit cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, Steinmeier are programate pentru astăzi discuții cu liderul palestinian Mahmud Abbas.

Parlamentul European ar urma să-l aleagă astăzi în postul de președinte al Comisiei Europene pe luxemburghezul Jean-Claude Juncker.

Cinci economii mari în ascensiune urmează să semneze în capitala Braziliei acordul de înființare a unei bănci pentru dezvoltare comune, cel mai probabil cu sediul la Shanghai. Înțelegerea va fi semnată la summitul BRICS de liderii Braziliei, Rusiei, Indiei, Chinei și Africii de Sud.

La Berlin mari mulțimi se pregătesc să-i primească triumfal de jucătorii echipei naționale de fotbal a Germaniei, care a câștigat Cupa Mondială din Brazilia învingând duminică Argentina în prelungiri cu 1-0.

XS
SM
MD
LG