Linkuri accesibilitate

Campania împotriva mitei din sistemul medical moldovenesc, premierul Iurie Leancă la Berlin, la ONU se discută situația din Georgia în urma conflictului cu Rusia din 2008.

Ministerul Sănătăţii lansează la Chișinău Campania naţională de informare privind lupta cu fenomenul mitei în sistemul medical, sub genericul „Asigurarea medicală te protejează. Nu da mită!”. Participă ministrul Sănătăţii, Andrei Usatîi şi directorul general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, Mircea Buga.

Premierul Iurie Leancă va fi primit astăzi la prânz la Berlin de cancelarul german Angela Merkel, cu care va discuta despre rezolvarea conflictului transnistrean și integrarea europeană a Moldovei.

Despre integrarea europeană vor discuta miniștrii de externe din țările din vestul Balcanilor la o reuniune informală programată să aibă loc la Kotor în Muntenegru.

Tema admiterii în UE a fostelor republici iugoslave, dar și a Albaniei și Kosovo, va fi discuată și la formului anual Croația, care se ține la Dubrovnik.

La Geneva comitetul ONU pentru Drepturile Omului va analiza astăzi și mâine situația din Georgia în urma conflictului cu Rusia din 2008.

XS
SM
MD
LG