Linkuri accesibilitate

Lansarea oficială a campaniei „Moldova, Europa”, conferință internațională despre reluarea creșterii economice durabile în Europa la Berlin, semifinalele feminine ale turneul de tenis de la Wimbledon

La misiunea OSCE din Chișinău are loc o întrevedere a reprezentanţilor politici în procesul de reglementare transnistreană de la Chişinău şi Tiraspol, Eugen Carpov şi Nina Ştanski, la care participă şi experţii grupurilor de lucru din domeniul economiei.

Tot în capitală are loc ședința Guvernului, prezidată de premierul Iurie Leancă.

La Chișinău și în alte localități continuă festivalul prilejuit de împlinirea a 510 ani de la moartea domnitorului moldovean Ștefan cel Mare.

Fundația Soros-Moldova organizează conferința de lansare oficială a campaniei „Moldova, Europa."

La sediul din Bruxelles al organizației Transparency International are loc lansarea unui studiu despre cât de pregătite sunt conducerile din Moldova și Azerbaidjan să lupte împotriva corupției.

În Republica Belarus se sărbătorește Ziua Independenței, care coincide cu aniversarea eliberării capitalei Minsk de sub ocupația nazistă în 1944. La ceremonie ar urma să fie prezent și președintele rus Vladimir Putin.

La Berlin are loc sub patronajul cancelarului Angela Merkel o conferință internațională consacrată găsirii de metode pentru reluarea creșterii economice durabile în Europa.

Parlamentul Ucrainei ar urma să discute propuneri de scoatere în afara legii a Partidului Comunist, acuzat de poziții pro-ruse și pro-separatiste în actuala criză ucraineană.

Într-o zi de pauză la Cupa Mondială la fotbal, atenția lumii sportive se îndreaptă spre turneul de tenis de la Wimbledon, unde sunt programate astăzi semifinalele feminine. Canadiana Eugenie Bouchard o va întâlni pe finalista de la Roland Garros, românca Simona Halep, iar pentru al doilea loc în finală vor concura două cehoaice, campioana de la Wimbledon din 2011 Petra Kvitova și Lucie Safarova.

XS
SM
MD
LG