Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Vocea Poporului”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated
Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata rubricii este Angela Chicu, redactor-șef al ziarului „Vocea Poporului”.

În numărul de astăzi al ziarului „Vocea Poporului”, în materialul din pagina 2 cu titlul – Sindicatele propun noi mecanisme de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă, puteţi afla ce fel de mecanisme de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă propun sindicatele. Tot în acest context, în pagina 6, în cadrul campaniei informaţionale „12 zile de combatere a muncii grele a copiilor aţi putea citi un material cu titlul – Accident regretabil soldat cu invaliditatea unui minor, iar în pagina 7 aflaţi care sunt ţările cu cele mai grele condiţii de muncă.

Ţinând cont că femeia ne dă viaţă, în pagina 8, la rubrica Sănătate citiţi despre situaţia în domeniul reproductiv, precum şi datele statistice privind nivelul de mortalitate a femeilor în Moldova. Iar în pagina 10 la rubrica Bugetul gospodăriilor aflaţi că preţurile cresc, deşi încet, dar sigur.

În pagina 11, la rubrica Viitorul European citiţi prevederile Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova. Să ne felicităm cu toţii pentru semnarea Acordului de Asociere care s-a produs astăzi.

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG