Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Vocea Poporului”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata rubricii este Angela Chicu, redactor-șef al ziarului „Vocea Poporului”.

În numărul de astăzi al ziarului „Vocea Poporului”, în materialul din pagina 2 cu titlul – Sindicatele propun noi mecanisme de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă, puteţi afla ce fel de mecanisme de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă propun sindicatele. Tot în acest context, în pagina 6, în cadrul campaniei informaţionale „12 zile de combatere a muncii grele a copiilor aţi putea citi un material cu titlul – Accident regretabil soldat cu invaliditatea unui minor, iar în pagina 7 aflaţi care sunt ţările cu cele mai grele condiţii de muncă.

Ţinând cont că femeia ne dă viaţă, în pagina 8, la rubrica Sănătate citiţi despre situaţia în domeniul reproductiv, precum şi datele statistice privind nivelul de mortalitate a femeilor în Moldova. Iar în pagina 10 la rubrica Bugetul gospodăriilor aflaţi că preţurile cresc, deşi încet, dar sigur.

În pagina 11, la rubrica Viitorul European citiţi prevederile Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova. Să ne felicităm cu toţii pentru semnarea Acordului de Asociere care s-a produs astăzi.

XS
SM
MD
LG