Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Învăţătorul modern”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated
Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated

Invitata serii este Mariana Marin, redactor şef al revistei „Învăţătorul Modern”

„Revista Învăţătorul modern” a apărut cu o ediţie specială, care marchează cinci ani de apariție. „Împreună cu revista preferată” este sloganul ediţiei noastre. Avem un editorial de 20 de pagini dedicaţie revistei Învăţătorul modern ca formatoare de pedagogi competenţi şi cu verticalitate. Mereu moderni, mereu cu noutăţi aşa ne apreciază cititorii. Rubrica învăţător şi cercetător a fost inaugurată de către doamna profesor Ludmila Ursu cu problema proiectării dictărilor matematice în şcoală. Iar domnul profesor Pavel Cerbuşcă a venit cu o idee pentru soluţionarea problemelor şcolii prin intermediul dezbaterilor de tip policy.

Atelierul didactic a răspuns mai multor întrebări ale colegilor din republică vizavi de amenajarea şi pavoazarea mediului şcolar. şcoala prietenoasă, mediul sănătos şi creativ, sala de clasă împărăţia miracolelor, nu doar cabinet şcolar – acestea şi multe altele sunt ideile profesorilor pentru a îmbunătăţi mediului fizic al şcolii.

Ceea ce a impresionat mult cititorii este atelierul didactic, întrucât aici majoritatea celor care şi-au expus gândurile au enumerat peste 20 de jocuri didactice utile pentru cunoaşterea de mai multe tipuri.

Aşadar invităm toţi cititorii să lectureze revista „Învăţătorul modern” numărul iunie-iulie.”

XS
SM
MD
LG