Linkuri accesibilitate

Invitata rubricii este Raisa Răzmeriţă, reporter la „Ziarul de Gardă”.
„Mâine în „Ziarul de Gardă” vedeți cine atacă R. Moldova cu câteva zile înaintea semnării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Scrisoarea semnată de către membrii CNI cu privire la încălcările comise de Anatolie Donciu a ajuns în Parlament. Mai multe detalii despre aceasta găsiți în pagina Actual. Tot aici vedeți cum a ajuns Victor Micu președintele Consiliului Superior al Magistraturii. Ce averi deține, ce rude are și ce crede noul șef al CSM despre reforma justiției - toate într-un interviu amplu în pagina Exclusiv.

Despre modul de distribuire a banilor publici pentru finanțările capitale ale administrațiilor publice locale în anul electoral 2014, citiți un articol la rubrica Zona Publică.

Tot în numărul de mâine veți putea citi istoria halucinantă a două persoane care au ajuns în instanță în urma unui incendiu. La rubrica Trăind de Gardă, citiți povestea unui bărbat care este obligat de instanța de judecată să plătească 1000 de lei pe lună, pensia de întreținere pentru doi copii minori, în condițiile în care venitul lui se limitează la pensia de invaliditate de numai 750 de lei.

Despre Radu Rățoi, acordeonistul care la numai 15 ani a adunat peste 30 de diplome de la diverse concursuri, citiți la rubrica Oameni.

Acestea dar și alte subiecte citiți în numărul de mâine al „Ziarului de Gardă”.”
XS
SM
MD
LG