Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



Premierul Moldovei Iurie Leanca se afla si astazi la Paris unde are prevazuta o intrevedere cu omologul sau de la Paris si cu presedintele Senatului Frantei, dupa ce ieri a avut convorbiri cu presedintele Frantei, socialistul François Hollande.

La Chisinau se afla de ieri vicepresedintele Senatului Cehiei, Premysl Sobotka, care se va intilni astazi cu preşedintele Nicolae Timofti.

Asociatia Promo Lex organizeaza in aceasta dimineata o masa rotunda despre Drepturile omului in Moldova, in anii 2012-2013…

Comisia comună pentru integrare europeana a Parlamentului României si Moldovei se va intilni astazi la Bucuresti.


De la Belgrad, şeful diplomatiei Rusiei, Serghei Lavrov merge astazi la Baku si miine se va afla in Armenia. Inainte de escalele in Caucazul de sud, Lavrov a fost la Minsk.

Şeful diplomatiei armene Edward Nalbandian este astazi la Berlin.

La Geneva se desfasoara o noua intrevedere intre georgieni si rusi, intilniri care au loc din 2008 incoace, de la razboiul ruso-georgian si prin care se cauta o normalizare a relatiilor dintre Tbilisi si Moscova.

La Viena are loc o noua runda de negocieri în problema programului nuclear iranian si pe fundalul crizei acute politice din Irak, este posibil ca subiectul irakian sa fie discutat intre reprezentantii Iranului si ai Statelor Unite.




Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct
Previous Next

XS
SM
MD
LG