Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Studentie.md”




„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

Cei interesați de burse, pot aplica la cele 61 de programe din partea Olandei. Până în data de 15 iunie 2014, toţi doritorii de a participa în programul de mobilitate academică în cadrul Programului CEEPUS, semestrul de iarnă (septembrie-decembrie 2014) sunt invitaţi să se înregistreze pe site-ul oficial www.ceepus.info.

Tinerii din internate pot aplica pentru la cea de-a patra ediție a programului de burse.

Noutatea verii este că din septembrie vom avea 2 specialități și 11 meserii noi. Toate aprobate de Guvern, referitor la planul de înmatriculare în instituțiile de învățământ.

Fundația Anna Lindh continuă programul de stagii. Acestea vor avea loc în Alexandria, Egipt. Detalii pe studentie.md.

Vacanța a început cu un training util. 25 de studenți de la UTM au învățat cum să-și creeze o carieră de succes și avanseze pe scara profesională.

Despre cum să faci medicină la nivel European, studii în Franța și Marea Britanie, servicii medicale de calitate, afli din povestea Vioricăi Chelban, singura moldoveancă, medic la unul dintre cele mai renumite spitale universitare din lume.

Dacă tot suntem în perioada BAC-ului, Anatolie Canțîr vine cu un editorial despre măsurile luate de ministerul Educației contra luptei cu plagiatul la examene.

În rest, multă informaţie utilă tinerilor.”
XS
SM
MD
LG