Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.La Casa Guvernului are loc ședința Comisiei naționale pentru populație și dezvoltare în cadrul căreia va fi abordată reforma sistemului de pensii precum și realizarea programului naţional de promovare a modului sănătos de viaţă pentru anii 2007-2015.

Fermierii vor anunțat detalii despre protestul pe care vor să-l țină mâine miercuri în capitală.

Prim-ministrul Iurie Leancă şi ambasadorul Suediei la Chișinău, Ingrid Tersman, ţin la Cojușna, raionul Strășeni, un briefing comun de presă privind lansarea Strategiei Guvernului Suediei de susţinere a reformelor în Europa de Est pe anii 2014-2020.

Ministrul de externe al Germaniei, Frank Walter Steinmeier își încheie vizita de două zile la Sarajevo.

În Egipt se încheie operațiunile de vot din cadrul alegerilor prezidențiale, marele favorit este Abdel Fatah al-Sisi, comandantul armatei.

Liderii celor 28 de țări din UE vor lua astăzi cina împreună la Bruxelles, discuțiile ar putea să fie dominate de alegerile pentru Parlamentul European de săptămâna trecută și alegerile prezidențiale de duminică din Ucraina.

Ministrul de externe al Turciei, Ahmet Davutoglu, vizitează Moscova. Turcia a fost una din țările care au criticat cel mai vehement recenta anexare de către Rusia a Crimeii. Acolo trăiește o importantă minoritate tătară care are legături tradițional bune cu Turcia.
XS
SM
MD
LG