Linkuri accesibilitate

În avantpremieră cu Corina Morozan, redactoare a revistei electronice studențești.„Dacă accesați acum „studentie.md” aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației. Vestea bună e că reușiți să mai aplicați pentru anumite burse. Universitatea Tehnologică din Tallin lansează programul de burse de masterat în Tehnologii și Servicii de E-Guvernare, iar Institutul de Stat pentru Relații Internaționale al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse (MGIMO) oferă studenţilor moldoveni, două burse pentru anul academic 2014-2015.

Eşti interesat să afli mai multe despre oportunităţile de carieră oferite de UE, să câştigi experienţă de muncă pe lângă studii, să-ţi dezvolţi abilităţile de oratorie, marketing şi relaţii publice, atunci nu ezita să devii Ambasadorul Uniunii Europene! Detalii pe studentie.md.

Guvernul României continuă programul de stagii. În ediția din acest an, programul se extinde la nivelul tuturor ministerelor din România.
Despre viaţa peste hotare, Eurovision, gimnastică, arta culinară, dragoste faţă de patrupezi şi unica femeie din Austria, care montează anvelope de cauciuc, citiţi povestea Elvirei Spater, moldoveanca care își trăiește viața frumos și demn.

Luna mai este şi luna concursurilor. Compania Școlară „BotanEko” de la Colegiul Financiar Bancar din mun. Chișinău s-a învrednicit de Premiul Mare la Târgul Național al Companiilor Școlare.

Cei pasionaţi de gastronomie şi prepararea bucatelor alese, se vor regăsi în materialul despre primul Concurs Culinar Naţional pentru Juniori unde şi-au etalat măiestria de preparare a bucatelor peste 60 de tineri, de la 11 instituţii care pregătesc specialişti în domeniu. Pe pagina noastră de FB, vedeţi o galerie impresionantă de la Concursul „Delicios”.

În rest, multă informaţie utilă tinerilor.”
XS
SM
MD
LG