Linkuri accesibilitate

Guvernul premierului Leancă la Bruxelles, la Chișinău continuă festivalul LGBT, secretarul de stat american are programată o întâlnire cu președintele palestinian.Guvernul premierului Iurie Leancă se va afla astăzi la Bruxelles, la o nouă întâlnire specială la vârf între Comisia Europeană și fruntașele Parteneriatului Estic.

La Chișinău continuă festivalul LGBT „Curcubeul peste Nistru”. Astăzi activiștii pentru drepturile minorităților sexuale aveau programată o depunere de flori la Monumentul Victimelor Represiunii, în capitală.

Tot la Chișinău continuă manifestările de popularizare a Alianței Nord-Atlantice cu inaugurarea unui punct de informare la Universitatea Liberă.

Președintele Nicolae Timofti are pe agendă acordarea unei distincții interpretei de muzică populară din România Irina Loghin.

La Londra secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, are programată o întâlnire cu președintele palestinian Mahmud Abbas.

Unul din fondatorii Parteneriatului Estic, ministrul suedez de externe Carl Bildt, vizitează Kievul.

Președintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, vizitează Bruxelles-ul după alegeri tensionate în mica republică balcanică aflată pe lista de așteptare a UE.

La Muenchen începe un summit economic care ar putea fi dominat de dependența europeană de resursele energetice ale Rusiei, mai ales în lumina crizei ucrainene.

În Afganistan ar urma să fie anunțate cu întârziere rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale, un test important pentru națiunea afgană înaintea plecării grosului trupelor străine înaintea sfârșitului anului curent.

XS
SM
MD
LG