Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Studenție.md


Invitata serii este redactoarea de la Studentie.md Corina Morozan.

„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

Vestea bună e că reușiți să mai aplicați pentru anumite burse, la licență si masterat în țări precum Franța, Bulgaria si Ungaria. Care sunt ofertele și condițiile aflați la rubrica noutăți din lumea studenției.

In adresa studenţilor şi absolvenţilor atât din ţară, cât şi de peste hotare, Biroul pentru relaţii cu diaspora (BRD), în colaborare cu Asociaţia Moldovenilor din Marea Britanie şi Asociaţia „Jeunes Moldaves” din Franţa a lansat Programul de stagii în cadrul instituţiilor publice şi companiilor private din Republica Moldova. Detalii pe stagii.gov.md.

Cei pasionați de tehnologiile informaționale, sunt așteptați pe 10 si 11 mai în incinta Universității Tehnice din Moldova la prima ediție a concursului destinat inginerilor IT. Timp de 12 ore, 20 de specialişti IT de la UTM, vor stimula creativitatea și inovația în domeniul tehnologiilor informaționale.

Despre studiile peste hotare, muzică și Eurovision, afli din interviul Lidiei Scarlat, vocalista trupei Cuibul. La cei 23 de ani, a reușit să absolvească o facultate de arte în Londra, să cânte într-o trupă rock și să facă parte din echipa de producție a unui film documentar. Detalii afli pe studentie.md.

XS
SM
MD
LG