Linkuri accesibilitate

Președintele parlamentului turc Cemil Çiçek în Moldova, PMP lansează la Chișinău candidații pentru alegerile europarlamentare, ministrul de externe britanic William Hague la Tbilisi.La Chișinău se află în vizită președintele parlamentului turc, Cemil Çiçek. Vizita include convorbiri cu speaker-ul moldovean Igor Corman și o călătorie a celor doi la Comrat, pentru întrevederi cu liderii autonomiei găgăuze.

Șefa diplomației europene Natalia Gherman încheie o vizită la Viena, unde a luat parte la o reuniune ministerială a Consiliului Europei.

Partidul Mișcarea Populară din România apropiat președintelui Traian Băsescu lansează la Chișinău candidații în cursa pentru alegerile europarlamentare, printre care se numără și fostul deținut politic al regimului de la Tiraspol, Alexandru Leșco.

Ministrul de externe britanic William Hague e la Tbilisi, la încheierea unui turneu care a început luni la Chișinău și a inclus o vizită la Kiev.

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland, vizitează Azerbaidgianul, care a preluat președinția Comitetului de miniștri al organizației.

Vicepremierul sârb pentru afaceri externe Ivița Dacici participă la Salonic la o ședință Uniunea Europeană - Balcanii de vest, găzduită de președinția greacă a Uniunii.

La Copenhaga are loc a doua semifinală a concursului Eurovision 2014.

XS
SM
MD
LG