Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Studentie.md”


Invitata serii este Corina Morozan, redactor la revista electronică „Studentie.md”



„Dacă accesați acum studentie.md aflați cele mai proaspete știri din domeniul educației.

Vestea bună e că reușiți să mai aplicați pentru anumite burse la licență, masterat și chiar doctorat în țări precum Franța, Bulgaria şi Ungaria. Care sunt ofertele și condițiile aflați la rubrica noutăți din lumea studenției.

Studenții de etnie romă se pot bucura de burse oferite de Centrul de Informații Universitare.

Despre studiile peste hotare, muzică și Eurovision, afli din interviul Lidiei Scarlat, vocalista trupei Cuibul. La cei 23 de ani a reușit să absolvească o facultate de arte în Londra, să cânte într-o trupă rock și să facă parte din echipa de producție a unui film documentar. Detalii afli pe studentie.md

Despre culisele concursurilor de miss, citiți un editorial pipărat despre ce fac organizatorii, cum se prezintă participantele, cine sunt sponsorii și cu ce daruri sunt alintate viitoarele miss-e.

De asemenea, citești un interviu cu moldoveanca noastră în Londra, Stela Brînzeanu. Aflați cum e să promovezi Moldova printre străini, să scrii o carte și ce te face să-ți continui visul până-n pânzele albe.

Vă mai invităm să vedeți ce este și cum prinde aripi mobilitatea academică de scurtă durată pentru studenții din Republica Moldova și România, dar și să savurați din multe alte știri, reportaje și articole inspirate și originale.”
XS
SM
MD
LG