Linkuri accesibilitate

O trecere în revistă cu ziaristul Vladimir Torik.Vineri, 18 aprilie, ziarul „Panorama” va publica o retrospectivă amplă a evenimentelor din această săptămână. O atenţie deosebită este acordată adunării etnicilor bulgari din Taraclia. În articolul semnat de Petru Şoşevkov sunt descrise în amănunte cerinţele etnicilor bulgari adresate autorităţilor de la Chişinău. De asemenea, o atenţie deosebită este acordată pretenţiilor autorităţilor din Găgăuzia faţă de autorităţile centrale.

La şedinţa Parlamentului din această săptămână au fost adoptate noi reguli de plată a salariilor şefilor întreprinderilor de stat. Despre mărimea salariilor pe care le vor ridica acum conducătorii întreprinderilor de stat a scris Chira Solovieova.

Este un lucru ştiut că actualmente o mai mare atenţie este acordată domeniului educaţiei, economiei, dar nu culturii şi teatrelor. Despre ce se întâmplă în unicul teatru naţional găgăuz, a scris Natalia Cebotari.

Deoarece primăvara cele mai mari societăţi pe acţiuni îşi declară veniturile şi pierderile, în materialul „Pierderile suportate de giganţii de pe piaţa energetică”, jurnaliştii de la Panorama au analizat care societăţi pe acţiuni au avut cele mai mari venituri în anul 2013.

Podcast Politigraf

XS
SM
MD
LG