Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Moldova - Pablo, generic, newspapers, undated


Invitata rubricii este Raisa Răzmeriţă, reporter la „Ziarul de Gardă”

„Mâine, în „Ziarul de Gardă”, citiţi un reportaj din familia judecătorului Popa, condamnat recent la 7 ani de închisoare. Tot mâine, găsiţi continuarea investigaţiei despre compania care eliberează licenţe de activitate ilegale şi a cărei reprezentanţi figurează în mai multe dosare penale.

Tot aici găsiţi un reportaj de la Doroţcaia, sat din zona de securitate, unde câţiva localnici promovează ideea de a trece în subordinea Tiraspolului. Despre corupţie, conflictele de interese şi politizarea instituţiilor statului, citiţi un articol în suplimentul Reforma, dedicat proceselor de reformare a justiţiei.

Tot în numărul din 17 aprilie, citiţi un interviu cu Preotul Sergiu Aga, Consilier cultural al Mitropoliei Basarabiei, iar la rubrica Oameni, Olga Bulat ne vorbeşte despre Radu Albot, cel mai bun jucător moldovean de tenis din 2013, care-şi continuă victoriile şi în anul curent. Un reportaj despre campania „Masa Bucuriei” de care beneficiază vârstnicii aflaţi în dificultate, citiţi în pagina Realitatea.

Acestea dar şi alte subiecte interesante, citiţi în numărul de mâine al „Ziarului de Gardă.”
XS
SM
MD
LG