Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.


Vicepreședinta Parlamentului, Liliana Palihovici, participă în fruntea unei delegații moldovene la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg.

Procurorul General, Corneliu Gurin își încheie o vizită de lucru în România, unde a fost invitat de ministrul român al Justiției, Robert Marius Cazanciuc.

Centrul pentru Jurnalism Independent lansează la Chișinău un studiu întitulat Peisajul Mediatic 2013 în ţările Parteneriatului Estic.

Fondul Monetar Internațional va da publicității la Washington studiul anual despre Stabilitatea Financiară Globală, în care sunt evaluate riscurile din sistem.

Regele Abdullah II al Iordaniei vizitează Moscova pentru convorbiri cu liderul rus Vladimir Putin, inclusiv despre procesul de pace în Orientul Mijlociu.

La Cairo are loc o reuniune a miniștrilor de externe din țările Ligii Arabe pentru a lua în discuție negocierile israeliano-palestiniene.

Președintele Franței, François Hollande, vizitează Mexicul.

La Berlin se află în vizită lidera opoziției birmaneze
Aung San Suu Kyi.

În Irak este sărbătorită Ziua Eliberării, instituită în memoria căderii dictatorului Saddam Hussein ca urmare a invaziei americane în 2003.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG