Linkuri accesibilitate

Ziua Internațională a Fericirii. Instituită de Națiunile Unite în 2012, această zi e o recunoaștere a faptului că fericirea este un scop fundamental al omului.Guvernul Federației Ruse organizează o amplă ședință condusă de vicepremierul Dmitri Rogozin pentru a da asigurări de sprijin regiunii transnistrene despre care Moscova spune că ar fi supusă izolării de către Ucraina și Republica Moldova.

Duma de Stat de la Moscova se va reuni din nou pentru a ratifica tratatele de anexare de către Rusia a peninsulei ucrainene Crimeea și orașului Sevastopol, semnate marți de președintele Vladimir Putin.

Parlamentul Ucrainei se întrunește astăzi într-o ședință extraordinară pentru a dezbate chestiunea Crimeii anexate de Rusia.

Liderii Uniunii Europene încep un summit de două zile la Bruxelles pentru a lua în discuție situația din Ucraina și a decide dacă impun noi sancțiuni Rusiei pentru anexarea Crimeii.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon este așteptat în vizită în Rusia.

La Atena, președinția greacă a Uniunii Europene găzduiește o reuniune economică despre impactul socio-economic ale recentei crize financiare din Grecia și căile de depășire.

Astăzi este Ziua Internațională a Fericirii. Instituită de Națiunile Unite în 2012, ziua este un semn de recunoaștere a faptului că fericirea este un scop fundamental al omului. Națiunile Unite mai vor să atragă atenția lumii asupra nevoii ca creșterea economică să fie inclusivă și echitabilă și să atenueze sărăcia.
XS
SM
MD
LG