Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



Ministerul Muncii împreună cu oficiul moldovean al Organizaţiei Internaţionale a Muncii și cu sprijinul financiar al Cehiei organizează la Chișinău o conferință întitulată „Reîntoarcerea emigranților și dezvoltarea socio-economică în Republica Moldova.”

Consiliul Coordonator al Audiovizualului este convocat în ședință la Chișinău.

Vicepreședintele american Joe Biden se află la Vilnius în cadrul turneului de câteva zile în Polonia și Lituania pentru convorbiri cu liderii polonez și baltici despre sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei și pentru reafirmarea angajamentelor de apărare colectivă cuprinse de Tratatul Nord Atlantic.

Comisarul european pentru energie Günther Oettinger se întâlnește la Bruxelles cu ministrul interimar al Energiei din Ucraina, Iuri Prodan.

Președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev se află în vizită la Londra, unde va rosti un discurs la conferința „Europa de Sud-est: calea de mai departe”.

La Paris, se află în vizită președinta Argentinei, Cristina Fernandez, care se va întâlni cu omologul ei francez, François Hollande.

În Olanda au loc astăzi alegeri municipale.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG