Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Ministerul Muncii împreună cu oficiul moldovean al Organizaţiei Internaţionale a Muncii și cu sprijinul financiar al Cehiei organizează la Chișinău o conferință întitulată „Reîntoarcerea emigranților și dezvoltarea socio-economică în Republica Moldova.”

Consiliul Coordonator al Audiovizualului este convocat în ședință la Chișinău.

Vicepreședintele american Joe Biden se află la Vilnius în cadrul turneului de câteva zile în Polonia și Lituania pentru convorbiri cu liderii polonez și baltici despre sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei și pentru reafirmarea angajamentelor de apărare colectivă cuprinse de Tratatul Nord Atlantic.

Comisarul european pentru energie Günther Oettinger se întâlnește la Bruxelles cu ministrul interimar al Energiei din Ucraina, Iuri Prodan.

Președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev se află în vizită la Londra, unde va rosti un discurs la conferința „Europa de Sud-est: calea de mai departe”.

La Paris, se află în vizită președinta Argentinei, Cristina Fernandez, care se va întâlni cu omologul ei francez, François Hollande.

În Olanda au loc astăzi alegeri municipale.
XS
SM
MD
LG