Linkuri accesibilitate

Un mamut tehnologic e înghițit fără urmă deasupra oceanului și gîndul se duce neliniștit spre dimensiuni necunoscute.Dispariția avionului malaezian plecat spre Beijing a devenit un mister. După aproape șase zile de căutări, nimeni nu știe ce s-a întîmplat.

Forțe navale și aeriene din 12 state sînt angajate în căutări pe o suprafață de aproape 1 milion de kilometri pătrați. Presa și reprezentanți oficiali au lansat ipoteze care infirmate rînd pe rînd. Maeștrii teoriei conspirației au adulmecat ocazia și au lansat o literatură uluitoare.

Un politician iranian a decis că avionul a fost răpit de Statele Unite. Zgomotul indecent care înconjoară tragediile n-a acoperit însă unda tulburătoare lăsată în urmă de avionul dispărut.

Un mamut tehnologic e înghițit fără urmă deasupra oceanului și gîndul se duce neliniștit spre dimensiuni necunoscute. Spre lucruri obscure, dar nemărginit de puternice pe care nimeni n-a reușit să le pătrundă sau înțelegă. Vechii greci au fost fascinați de ele și le-au așezat în centrul tragediilor despre soartă, noroc și fragilitatea existenței. Nimic nu s-a schimbat de atunci.
XS
SM
MD
LG