Linkuri accesibilitate

Agenda zilei


China -- Students pose for a photo with a globe during a campaign to mark World Earth Day in a middle school in Dexing, Jiangxi province, 19Apr2011

Întrevedere Eugen Carpov - Nina Ștanschi la Tiraspol, Angela Merkel este aşteptată în Cehia, Arseni Iaţeniuk îşi continuă vizita la Washington.

Astăzi are la Chișinău are loc o şedintă a comisiei de politică externă şi integrare europeană a parlamentului, după care urmează dezbateri în plenul legislativului.

După amiaza, speakerul parlamentului Igor Corman se va întâlni cu secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Gabriela Battaini-Dragoni.

La Tiraspol, vicepremierul Eugen Carpov se întâlneşte cu şefa diplomaţiei transnistreue Nina Ştanski. În discuţia mediată de OSCE va fi vorba între altele de soart şcolilor cu predare în limba română de pe malul strâng al Nistrului.

Cancelarul Germaniei Angela Merkel este aşteptată în Cehia. Merkel vine din Polonia unde la conferinţă de presă comună cu premierul Donald Tusk s-a anunţat că Uniunea Europeană ar putea semna săptămâna viitoare partea politica a acordului de asociere cu Ucraina.

Premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iaţeniuk îşi continuă vizita la Washington după ce ieri a fost primit la Casa Albă de preşedintele Barack Obama.

Şi la Munchen se aşteaptă ca tribunalul să pronunţe deja verdictul în procesul de evaziune fiscală, deschis cu numai trei zile în urmă împotriva lui Uli Hoeness, preşedintele clubului de fotbal Bayern Munchen.

În februarie, Hoeness s-a autodenunţat că ar fi comis o evaziune fiscală de peste 3 milioane de euro.

Marţi, în cursul procesului, procuratura a adus dovezi că ar fi vorba de peste 27 de milioane. Evaluare acceptată imediat de Hoeness.
XS
SM
MD
LG