Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.La ședința Parlamentului sunt așteptate astăzi audieri privind derularea negocierilor asupra Agendei de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Un grup de femei însărcinate au anunțat un protest la Ministerul Muncii față de o lege care diminuează îndemnizația unică la naștere și îndemnizația pentru creșterea și îngrijirea copilului până la vârsta de 3 ani.

Astăzi expiră un termen limită acordat Ucrainei de către Rusia pentru a-și plăti factura de 2 miliarde de dolari pentru gaze, țări ale Uniunii Europene ca Polonia și Grecia exprimându-și îngrijorarea că pot urma reduceri ale livrărilor.

În cel mai estic punct din Estonia, orașul Narva la granița cu Rusia, se încheie o reuniune de două zile a miniștrilor de externe din 12 țări Nordice, Baltice si Central Europene din grupul Visegrad.

La Atena începe astăzi un summit european al Regiunilor și Orașelor care este găzduit de președinția greacă a Uniunii Europene și va dura până sâmbătă.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG