Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.



La sediul OSCE de la Viena intră în a doua și ultima zi o nouă rundă de negocieri pentru rezolvarea diferendului transnistrean. Iau parte negociatorii de la Chișinău și de la Tiraspol, Eugen Carpov și Nina Ștanski împreună cu reprezentanții mediatorilor și observatorilor din formatul 5+2.

La Chișinău își încheie o vizită de trei zile ambasadorii pentru Parteneriatul Estic din cinci state europene - Franța, Letonia, Lituania, Suedia şi Ungaria.

La Kiev este așteptat în vizită ministrul de externe al Canadei, John Baird.

La Atena, premierul grec Antonis Samaras se întâlnește cu omologul său finlandez Jyrki Katainen.

Comisarul european pentru Comerț, Karel De Gucht, vizitează Turcia.

Ministrul polonez de externe Radoslaw Sikorski începe o vizită de patru zile la Teheran.

Președintele Georgiei, Giorgi Margvelașvili, își încheie o vizită de două zile în Armenia.
  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

Previous Next

XS
SM
MD
LG