Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT va da publicității la Chișinău un studiu despre cum a folosit guvernul în 2013 banii din fondul de rezervă, aflat numai sub un control limitat din partea Parlamentului.

Liderii Asociaţiei Veteranilor Războiului din 1992 Tiras-Tighina susțin astăzi o conferință de presă înainte de comemorarea izbucnirii războiului de pe Nistru. Conferința are genericul: „2 martie – Zi de comemorare a unui război neterminat.”

Miniștrii apărării din NATO se adună la o reuniune de două zile Bruxelles. Vor examina între altele criza din Ucraina. Autoritățile ucrainene sunt invitate să participe.

Ambasadorul american la Moscova, Michael McFaul, considerat arhitectul politicii de resetare a relației cu Rusia, părăsește astăzi prematur Federația Rusă, după demisia anunțată la începutul lunii. În unul din ultimele sale mesaje pe Twitter, ambasadorul și-a exprimat sentimentele de descurajare față de arestarea, luni, a sute de activiști ruși care-și apărau dreptul la exprimare.

În Venezuela, președintele socialist Nicolas Maduro convoacă o conferință de pace, după trei săptămâni de proteste antiguvernamentale violente soldate cu pierderi de vieți omenești.
XS
SM
MD
LG