Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Premierul român Victor Ponta se află la Chișinău, în fruntea unei delegații guvernamentale.

Corporația Financiară Internațională afiliată Băncii Mondiale, guvernul Suediei și ministerul moldovean al economiei, organizează la Chișinău o conferință despre un plan de reforme menite să îmbunătățească mediul de afaceri.

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, și președintele Comitetului Economic și Social European, Henri Malosse aflat în vizită, vor susține o conferință de presă.

Parlamentul are o nouă ședință la Chișinău, urmând să dezbată între altele un amendament de relaxare a condițiilor de acordare a cetățeniei moldovene, respins și trimis la re-examinare de către președintele Nicolae Timofti.

Comisarul European pentru energie, Gunther Oettinger se află în vizită în Georgia.

La Atena se încheie o întâlnire informală de două zile a miniștrilor apărării din Uniunea Europeană.

La Moscova este așteptat verdictul împotriva activiștilor ruși judecați sub acuzația organizării dezordinii în masă la demonstrațiile antiguvernamentale de la 6 mai 2012, în ajunul inaugurări lui Vladimir Putin pentru un al treilea mandat prezidențial.

În lume este marcată astăzi Ziua Internațională a Limbii Materne.
XS
SM
MD
LG