Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Premierul român Victor Ponta este așteptat diseară la Chișinău într-o vizită de două zile, în fruntea unei delegații guvernamentale.

Comisia Unificata de Control, care supraveghează situația din zona de securitate de pe Nistru, urmează sa se întrunească în ședință de lucru la Tighina.

La Chișinău are loc o nouă ședință a Parlamentului. Pe agendă se numără între alte chestiuni acceptarea demisiei deputatului democrat Valeriu Guma, care a fost condamnat la închisoare în România pentru corupție și dat în urmărire prin Interpol.

La Bruxelles, se adună miniștrii europeni de externe convocați de urgență de șefa politicii externe și de securitate a Uniunii Europene, Catherine Ashton, pentru a lua în discuție posibile sancțiuni împotriva celor responsabili de violențele din Ucraina.

Spicherul parlamentului din Crimeea, Vladimir Constantinov, călătorește la Moscova pe fundalul întețirii îndemnurilor separatiste din republica autonomă a Ucrainei.

O delegație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei se află în Serbia pentru a monitoriza pregătirile de alegerile parlamentare anticipate de la 16 martie.

La Atena are loc întâlnirea informală a miniștrilor apărării din Uniunea Europeană.

Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, se află în Niger pentru a se întâlni, la Niamey cu președintele țării din vestul Africii, Mahamadou Issoufou.

La Beijing, are loc conferința Australiei cu China pe tema drepturilor omului.

În lume, este sărbătorită Ziua Internațională a Justiției Sociale.
XS
SM
MD
LG