Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.SA Moldovagaz invită la un brifing de presă privind calitatea gazelor naturale.

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei Valentina Buliga ține o conferință de presă cu tema „Ajutorul social pilonul de bază al asistenței sociale. Noi acțiuni în eficientizarea stabilirii și acordării ajutorului social și ajutorului pentru perioada rece a anului.”

Curtea Constituțională examinează constituționalitatea schimbării datei de organizare a recensământului: din 1-14 aprilie 2014 în 12-25 mai 2014.

Clubul Eurasiatic din Moldova, Asociația Istoricilor și Politologilor PRO-Moldova organizează masa rotundă „Moldova la intersecția intereselor geopolitice ale Estului și Vestului.”

Premierul desemnat al Italiei, Matteo Renzi, va începe astăzi negocierile pentru formarea unui nou guvern după ce luni a promis că va alcăuit un cabinet stabil, capabil să conducă țara până la alegerile din 2018.

Cancelarul german Angela Merkel ține o reuniune de urgență cu liderii partidelor guvernamentale pentru a reduce tensiunile politice provocate de un scandal de pornografie infantilă care a dus la demisia unui ministru important săptămâna trecută.

La Kiev opoziția a convocat pentru astăzi un mare miting în fața parlamentului la o zi după intrarea în vigoare a amnistierii demonstranților.
Opoziția vrea în continuare demisia președintelui Viktor Ianukovici.

Iranul și cei cinci membri permanenți ai Consiliului de Securitate ONU, plus Germania, vor începe la Viena negocierile pentru un acord final privind programul nuclear al Teheranului.

Și pentru amatorii de sport care vor și altceva decât Olimpiada de la Soci: astăzi au loc primele două meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Manchester City joacă cu Barcelona, iar Bayer Leverkusen primește vizita lui Paris St. Germain. Mâine sunt la rând partidele AC Milan – Atletico Madrid și Arsenal – Bayern Muenchen.
XS
SM
MD
LG