Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Partidul Liberal Democrat, principalul partid al guvernării de la Chișinău, spune că lansează astăzi o campanie de o săptămână de dialog cu autoritățile locale.

Institutul de Politici Publice, o organizație neguvernamentală, găzduiește o dezbatere la Chișinău despre serviciile publice presetate de ministerul de Interne.

Compania de asigurări „ASITO” deținută de investitori străini invită jurnaliștii la o conferință de presă pentru a prezenta un presupus caz de corupție în justiție.

Președintele Ucrainei, Victor Ianukovici confruntat cu puternice proteste de stradă urmează să-și întrerupă astăzi concediul de boală și să revină la lucru.

Ministrul de externe al Marii Britanii, William Hague, susține o conferință de presă la Londra în compania omologului său german, Frank-Walter Steinmeier.

Trei premieri baltici, Valdis Dombrovskis, Andrius Kubilius și Andrus Ansip se întâlnesc la Tallinn cu omologul lor polonez, Donald Tusk la o reuniune informală, urmând să ia în discuție dezvoltarea căilor ferate baltice, folosirea semnăturii digitale și pachetul energetic și ecologic european.

Ministrul de externe al Suediei, Carl Bildt, vizitează astăzi Iranul pentru convorbiri care se vor axa și pe implementarea înțelegerilor internaționale din noiembrie trecut despre limitarea programului nuclear iranian.

Liderul opoziției siriene, Ahmad Jarba, vizitează Moscova unde se va întâlni cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.
XS
SM
MD
LG