Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Filiala moldoveană a organizației anticorupție, Transparency International va prezenta la Chișinău rezultatele unei prime expertize a legislației moldovene menite să prevină corupția la Comisia Electorală Centrală, Curtea de Conturi și Parlament.

Ambasadorul rus La Uniunea Europeană, Vladimir Cijov, le va vorbi la Bruxelles experților Centrului de Politici Europene despre așteptările Moscovei de la relația cu Uniunea Europeană în 2014.

Iranul și Uniunea Europeană continuă la Geneva o întâlnire de două zile pe tema punerii în aplicare a înțelegerii recente între puterile lumii și republica islamică prin care Teheranul s-a angajat să oprească parțial programul nuclear, în schimbul relaxării sancțiunilor internaționale.

Președintele Consiliului European, Herman Van Rompuy și președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, vizitează Letonia, care a devenit de la 1 ianuarie a 18-a țară a zonei euro.

Noul ministru german de externe, Frank-Walter Steinmeier se află în vizită la Atena, urmând să discute cu Antonis Samaras, premierul Greciei, țară care deține de la 1 ianuarie președinția rotativă pe jumătate de an a Uniunii Europene.
XS
SM
MD
LG