Linkuri accesibilitate

„Adevărul”: soția ministrului construcţiilor a cumpărat de la stat o bază de fructe și legume


Ziarul Adevărul scrie că soția ministrului democrat al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan a cumpărat de la stat o bază de fructe și legume, “Conserv-E”, care deține un hectar de teren în sectorul Botanica al Chișinăului și 6.800 de metri pătrați de încăperi.

Firma Auricăi Răducan, Moldprodinvest SRL a cumpărat proprietatea scoasă la licitație de Agenţia Proprietăţii Publice cu 13,55 milioane de lei, sumă care ar fi mai mică decât capitalul social și valoarea estimată a activelor “Conserv-E” luate împreună.

Este al doilea articol din ultimele zile despre afacerile de familie ale miniștrilor PD, după articolul din Ziarul de Gardă despre contractele obținute de la stat și ministerul Economiei de firma soției vicepremierului pentru economie, Valeriu Lazăr. Lazăr a părut să sugereze într-o replică scrisă pe facebook care articolul care-l viza poate face parte dintr-un început timpuriu de campanie electorală. Dar evită să răspundă punctual la acuzații, sau să-și numească presupușii adversari.
XS
SM
MD
LG