Linkuri accesibilitate

Vicepremierul Valeriu Lazăr va răspunde în scris dezvăluirilor „Ziarului de Gardă” despre o firmă a familiei sale care face afaceri cu statul


„Ziarul de Gardă” scrie că cel puțin o firmă a familiei lui Valeriu Lazăr, vicepremierul și ministrul economiei, face afaceri cu statul, acordând servicii contra plată inclusiv Ministerului Economiei condus de demnitar, și fostului Centru pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.
Ziarul scrie între altele că firma Tatra-Bis, deținută în proporție de 50% de soția ministrului, Tatiana Lazăr, a câștigat un tender pentru a sprijini logistic ministerul la organizarea Galei Moldova Eco-Energetică, sprijinită financiar și de Uniunea Europeană.
Ministrul Lazăr este citat spunând că va răspunde în scris oricăror insinuări. Iar soția sa a declarat „Ziarului de Gardă” că nu se poate retrage din afaceri din simplu motiv că soțul ei este vicepremier.„Ce să fac eu acum? Să stau în casă, să fur, ce trebuie să fac”, s-a întrebat Tatiana Lazăr potrivit „Ziarului de Gardă”.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG