Linkuri accesibilitate

CJI și Comitetul pentru Libertatea Presei desemnează cei mai buni zece jurnaliști ai anului, la Bruxelles începe reuniunea Consiliul European, în Rusia este așteptată publicarea a unei legi a amnistiei.

La Bruxelles, începe astăzi reuniunea Consiliul European, adică summit-ul de două zile al liderilor Uniunii Europene care vor lua în discuție politica de securitate și apărare comună, uniunea economică și monetară, inclusiv politica socială, precum și chestiunile extinderii, migrației și energiei.
La Moscova, președintele Rusiei Vladimir Putin își ține astăzi conferința de presă anuală de sfârșit de an.

În Rusia, este așteptată publicarea și intrarea în vigoare a unei legi a amnistiei aprobate zilele acestea, care poate duce la eliberarea multor deținuți, inclusiv a unor protestatari aflați în arest din cauza protestului anti-Kremlin din 2012 în piața Bolotnaia de la Moscova.

La Geneva, se așteaptă reluarea negocierilor între experții din Iran și puterile internaționale despre implementarea înțelegerii nucleare de luna trecută.
La Chișinău, Centrul de Informare în domeniul Drepturilor Omului şi Coaliţia Nediscriminare vor da publicității astăzi o analiză a respectării drepturilor omului în 2013.

Coaliția organizațiilor neguvernamentale de mediu „Ziua Pământului-2014” va prezenta astăzi ceea ce numește „Cartea Neagră de mediu a municipiului Chișinău”.

Centrul pentru Jurnalism Independent și Comitetul pentru Libertatea Presei desemnează astăzi cei mai buni zece jurnaliști ai anului.
XS
SM
MD
LG