Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.Consiliul Municipal Chișinău are pe agenda ședinței de astăzi noi dezbateri despre proiectul de fuzionare a furnizorului de căldură Termocom cu Centralele Electrice cu Termificare, CET1 și CET2.

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei, o organizație neguvernamentală care avizează noile inițiative legislative, va da publicității astăzi concluziile despre proiectul fruntașului democrat, Vlad Plahotniuc despre crearea unor magazine sociale. Centrul spune că a analizat inițiativa din perspectiva drepturilor omului.

La Bursa de Valori a Moldovei are loc o nouă rundă de privatizare a bunurilor publice, ultima de anul curent. Ea include licitații, inclusiv licitații cu strigare și concursuri investiționale.

De la Chișinău pornește astăzi către copiii din zonele rurale un autobuz cu ajutoare materiale, în cadrul acțiunii de caritate, „Caravana de Crăciun”. Această acțiune organizată de fundația de caritate ”Clipa Siderală” a ajuns anul acesta la a 17-a ediție.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov va ține un discurs în Parlamentul Rusiei despre politica externă a țării sale în 2013.

Cancelara germană, Angela Merkel, călătorește astăzi la Paris pentru a se întâlni cu președintele François Hollande. Vizita este prima din cel de-al treilea mandat al lui Merkel, început marți.

Astăzi în lume este marcată Ziua Internațională a Migranților.

Se împlinesc doi ani de la moartea fostului președinte ceh, Vaclav Havel.

În Tunisia sunt marcați trei ani de la izbucnirea protestelor care au dus la înlăturarea dictatorului Zine El Abidine Ben Ali și au dat startul așa numitei Primăveri Arabe.
XS
SM
MD
LG