Linkuri accesibilitate

Ministerul Educaţiei lansează un proiect despre transparența in educaţie, gala proiectelor eco-energetice, la Kiev continua consiliul ministerial al OSCE.Ministrul muncii si protectiei sociale Valentina Buliga prezintă în Parlament detalii despre acordul intre Moldova si Israel in legatura cu angajarea legala si temporara a unor muncitori moldoveni in anume sectoare economice din Isarel.

Ministerul Educaţiei lansează un proiect susţinut de PND Moldova despre transparența in educaţie si aioci se va prezenta si un studiu, realizat cu sprijinul financiar al Fundaţiei Soros despre banii pe care parintii trebuie sa ii dea la scoli, oficial sau neoficial…

Seara este anunţata Gala proiectelor eco-energetice, cind vor fi prezentate 18 iniţiative de succes in utilizarea si promovarea energiei regenerabile

La Kiev continua consiliul ministerial al OSCE, reuniune a ministrilor de externe din ţările organizaţiei si la care moldova este prezentată de şefa diplomaţiei Natalia Gherman.

Ucraina aniverseaza astazi Ziua forţelor armate iar protestatarii isi continua si ei actiunea, dupa cum declara aseara un protestatar, Serhei:

„Guvernul asteaptă ca noi să ne imprăştiem. Dar Revoluţia Portocalie a arătat ca nu ne e frica de frig. Nici frigul si nici altceva nu ne poate speria. Nici unul din liderii opoziţiei nu vor să îşi asume responsabilitatea. Ei nu ştiu inca daca vom reusi sau nou, dar suntem din ce in ce mai multi. Nimeni de aici din piaţa nu va pleca.”

O delegatie ucrainiana va merge la Bruxelles unde intenţioneaza sa rediscute despre acordul de asociere si cel de liber schimb, iar protestatarii işi continua si ei manifestatia cerind in continuare demisia guvernului si a preşedintelui şi apropierea ţării de Uniunea Europeana si indepărtarea ei de Moscova.
XS
SM
MD
LG