Linkuri accesibilitate

Dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PCRM împotriva guvernului Leancă, întrevedere Van Rompuy - Merkel la Berlin, ziua internațională pentru eradicarea sărăciei.
Parlamentul de la Chișinău urmează să ia în dezbatere moțiunea de cenzură depusă de opoziția comunistă împotriva guvernului Leancă acuzat de nereguli la tranzacțiile cu acțiunile Băncii de Economii și concesionarea aeroportului.

La Chișinău are loc o masă rotundă despre incluziunea socială a etnicilor romi, organizată de guvern cu sprijinul ambasadei Statelor Unite.

Parlamentul European audiază astăzi un raport al misiunii sale de monitorizare a alegerilor prezidențiale din Azerbaidjan de la 9 octombrie. Misiunea OSCE a spus deja că alegerile au avut loc cu deficiențe serioase.

Președintele Consiliului European, Hermann Van Rompuy se întâlnește astăzi la Berlin cu cancelara germană, Angela Merkel.

La Washington se află în vizită premierul italian Enrico Letta care va ține astăzi un discurs la organizația Brookings Institution.

Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare va da publicității astăzi un raport despre respectarea în Rusia a Convenției de combatere a mitei.

Organizația anticorupție Transparency International dă publicității astăzi un studiu despre transparența companiilor multinaționale pe piețele în dezvoltare.

Astăzi este marcată ziua internațională pentru eradicarea sărăciei.
XS
SM
MD
LG